40 jaar ervaring

Vader Jan van Elswijk startte in 1979 met Van Elswijk bouw en is tot op heden nog actief betrokken bij het bedrijf dat inmiddels wordt geleid door zonen Marco en Rogier van Elswijk.

Marco kwam in 1987 in het goedlopende bouwbedrijf te werken, na eerst een paar jaar getraind te zijn als marinier. Hij heeft zijn aannemingsdiploma gehaald en werkt met veel plezier en passie aan het realiseren van bouwwensen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Marco regelt de zaken op kantoor en op de werkvloer waar nodig. Broer Rogier volgde in 1990 en is vooral op de werkvloer te vinden om alle bouwprojecten in goede banen te leiden.

Hoe werken wij

In ons Westlandse familiebedrijf werken verder nog Robin Zwinkels, die sinds 1997 werkzaam is als allround timmerman en Richard Claassens, die sinds 1998 werkzaam is als allround timmerman en elektricien.

Bij grotere bouwprojecten werken wij samen met een vaste groep zzp-ers uit het Westland.

Contact

Zoekt u een vakkundig, betrouwbaar bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Van Elswijk Bouw pakt uw project aan en zorgt dat uw bouwwensen van A tot Z geregeld worden. Neem gerust contact met ons op, Marco van Elswijk, 06 51 18 17 04.

Over ons