Projecten

Van Elswijk Bouw heeft inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het bouwen van nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten voor diverse opdrachtgevers in de particuliere en zakelijke sector in en buiten het Westland. Onze Westlandse wortels ziet u terug in onze mentaliteit, werkwijze en resultaten: met hart en ziel werken wij voor een tevreden klant.

Bekijk hier onze projecten.

KPN Expert Center

In opdracht van Sodexo/KPN heeft Vanelswijkbouw in 2011 de entree van het hoofdgebouw in Den Haag verbouwd. Deze opdrachtgever wilde de uitstraling van hun producten en diensten terug laten keren in het interieur van hun bedrijfspand. Onze innovatieve bouw- en werkwijze met kleurgebruik en vernieuwende materialen levereden een prachtig resultaat en een tevreden klant.

Dechi Beach

Bij strandtent Dechi Beach hebben wij in opdracht van eigenaresse Viënna Kunz in 2016 de keuken verbouwd. Het bestaande paviljoen is eerst aan de achterzijde en zijkant uitgebouwd. In de extra ruimte die zo gecreëerd werd, hebben we twee extra koelcellen geplaatst en vervolgens een groter kookgedeelte gerealiseerd als ook een werkplek voor het opmaken van de gerechten.

KPN Amsterdam

In opdracht van Sodexo/KPN heeft Van Elswijk Bouw in 2012 de entree van het KPN gebouw Telepoort Boulevard in Amsterdam verbouwd. Dit in dezelfde stijl als de dochterondernemingen van KPN (Exes, Telfort, Yes telefonie enz.). Gebruikt zijn Red Cedar houten verticale elementen met in kleur gebrachte logo’s.

Projecten

Garage en veranda

Bij de heer Van de Ende hebben we in 2015 bij zijn boerenwoning een veranda, aanbouw en garage gerealiseerd geheel in de stijl van de woning. De veranda bestaat uit een duurzame Douglas houten constructie met pannendak. Bij deze verbouwing hebben we alle oude puien hergebruikt.

Zolderverbouwing

In 2017 hebben we in Naaldwijk een strakke nieuwbouw zolder verbouwd tot een ouderwetse vintage zolder met een prachtige eiken balkenconstructie. We hebben de cv-installatie en luchtbehandeling ingebouwd in een maatwerkkast met hoge deuren. Ook hebben we een kledingkast vervaardigd met opgeklampte schuifdeuren.

Contact

Zoekt u een vakkundig, betrouwbaar bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Vanelswijkbouw pakt uw project aan en zorgt dat uw bouwwensen van A tot Z geregeld worden.
Neem gerust contact met ons op.
Marco van Elswijk: 06 51 18 17 04.